Saatavien osto

Asiakaspalvelumme keskiössä on aina inhimillinen ja joustava palvelu, pyrimme löytämään yksilölliset ratkaisut toimeksiantojen sopimiseksi.

Getty Images 511594522

Saatavien osto

Erääntyneiden laskujen hallinnointi sitoo aina pääomaa ja resursseja. Saatavien myymisellä vapautat pääomaa ydinliiketoiminnan kehittämiseen sekä pystyt tehostamaan saatavienhallinnan prosesseja. Parantuneella likviditeetillä on myös välittömästi positiivinen vaikutus tulokseen, samalla kun se vähentää merkittävästi ennakoimattomien luottotappioiden riskiä.

Ostamme eri kokoisia riidattomia saatavasalkkuja. Olemme teille asiantunteva kumppani läpi koko osto-prosessin. Analyysitiimillämme on vankka tietämys ja laaja kokemus salkkujen hankinnasta ja hallinnasta. Hyödynnämme automatisoituja prosesseja, tekoälyä ja koneoppimista, jotka mahdollistavat nopeat ja sujuvat prosessit tietojen analysointiin, salkun siirtämiseen ja perinnän seurantaan. Standardoidut menettelyt ja modernit järjestelmät takaavat myös saatavien saumattoman siirtymisen uudelle velkojalle.

Saatavien ostopalvelu toteutetaan useimmiten kertaluonteisella kaupalla tai jatkuvan kaupan sopimuksella

Saatavien oston palvelumme

Yksittäisen saatavasalkun osto (One-Off)

Ostamme asiakkaalta yksittäisen saatavasalkun silloin, kun se halutaan myydä.

Jatkuvan oston sopimus (Forward Flow)

Asiakas päättää missä prosessin vaiheessa saatavat myydään eteenpäin. Useimmiten saatavat ostetaan kerran kuussa. Asiakkaan kanssa myös sovitaan joustavasti, sisältyykö ostoon kaikki saatavat vai osa niistä.

Perintäpalvelut yhdistettynä saatavien ostoon

Sovimme asiakkaan kanssa prosessin, missä aloitamme saatavien hoidon vapaaehtoisessa perinnässä, jonka jälkeen ostamme yhä avoimena olevat saatavat esimerkiksi ennen oikeudellinen perinnän aloitusta.

Harkitsetteko saatavasalkun myyntiä?

Varmista saatavasalkullesi optimaalinen hinta ja kutsu meidät mukaan saatavien oston myyntiprosessiisi.