Modhi Finland

Modhi Finland Oy - saatavien oston ja perinnän asiantuntija

New 1

Modhi Finland Oy

Kuulumme pohjoismaiseen Modhi Finance -konserniin, jonka omistaa norjalainen SpareBank 1 Gruppen AS. Toimintamme on laajentunut Norjan lisäksi Ruotsiin ja Suomeen. Autamme asiakkaitamme kaikissa avoimiin laskusaataviin liittyvissä asioissa. Ostamme Suomessa eri kokoisia riidattomia saatavasalkkuja, niin pienempiä kuin suurempiakin salkkuja. Tavoitteenamme on kasvaa merkittäväksi pohjoismaiseksi toimijaksi. Toimimalla osana pankkikonsernia meillä on kasvun edellyttämä vankka pääomapohja.

Perintäpalveluidemme keskiössä on inhimillinen ja joustava asiakaspalvelu. Läpinäkyvä toiminta, automatisoidut prosessit ja modernit järjestelmät tekevät meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin. Pystymme tuottamaan laadukkaan palvelukokonaisuuden myös suuremmille laskuvolyymeille.

Miksi saatavia kannattaa myydä?

Saatavien myymisellä yritykset saavat pääomaa ydinliiketoiminnan kehittämiseen ja pystyvät tehostamaan laskujenhallinnan prosessejaan. Parantuneella likviditeetillä on myös välittömästi positiivinen vaikutus tulokseen, samalla kun se vähentää merkittävästi ennakoimattomien luottotappioiden riskiä.

Saatavien oston palvelumme

Yksittäisen saatavasalkun osto (One-Off)

Ostamme asiakkaalta yksittäisen saatavasalkun silloin, kun se halutaan myydä.

Jatkuvan oston sopimus (Forward Flow)

Asiakas päättää missä prosessin vaiheessa saatavat myydään eteenpäin. Useimmiten saatavat ostetaan kerran kuussa. Asiakkaan kanssa myös sovitaan joustavasti, sisältyykö ostoon kaikki saatavat vai osa niistä.

Perintäpalvelut yhdistettynä saatavien ostoon

Sovimme asiakkaan kanssa prosessin, missä aloitamme saatavien hoidon vapaaehtoisessa perinnässä, jonka jälkeen ostamme yhä avoimena olevat saatavat esimerkiksi ennen oikeudellinen perinnän aloitusta.

Modhi Finland petrol rgb
Bruce mars S8ff Hr dx Ho unsplash
Headway 5 Qg Iuu Bx Kw M unsplash

Oletteko miettimässä saatavien myyntiä?

Kutsu meidät mukaan prosessiin ja varmista että saat parhaan mahdollisen näkemyksen portfolion markkinahinnasta.

Lähetä meille viestiä

Saatavien oston vaiheet

  1. Analysoimme vastaanotetun datan ja teemme tarvittavat lisäselvitykset
  2. Esittelemme alustavan tarjouksen asiakkaalle
  3. Teemme tarvittavat yhteistyötä koskevat lisäselvitykset
  4. Viimeistelemme virallisen tarjouksen ja allekirjoitamme tarvittavat ostosopimukset